Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Titeren Puppies Cara & Bosse

June 12, 2017

Onder belangstelling van toekomstige pupeigenaren, de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, fokkers en hondeneigenaren zijn vandaag onze puppies "legaal" getiterd en onderzocht door dierenarts Jolanda Krosse.

Het resultaat is dat wij nu weten dat alle puppies nog voldoende antistoffen hebben tegen Hepatitis, Parvo en Hondenziekte. En wordt er nu dus niet gevaccineerd. Over 3 weken worden de puppies opnieuw getiterd en wordt er opnieuw bekeken of vaccinatie nodig is. 

 

Onze poezen Puck en Koe zijn ook getiterd. Zij hebben minimaal voldoende antistoffen voor de komende 3 jaar. Zij hebben nu geen vaccinatie nodig en worden over 3 jaar opnieuw getiterd.

 

Today our puppies are "legally" titered and examined by vet Jolanda Krosse with the interest of future puppy owners, the Dutch Kennel Club, breeders and dog owners, The results are that the puppies still having enough protection against Hepatites, Parvo and dog disease. It's not necessary to vaccinate them at this moment. Over 3 weeks the puppies are re-titered and re-examined whether vaccination is necessary.

 

Our cats Puck and Koe are also titered. They have at least enough antibodies for the next 3 years. They do not need vaccination now and will be re-titrered over 3 years.

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags