top of page

NAAR IERLAND VANDAAG!

Vandaag bloed laten prokken voor de eerste keer. Dierenarts belde 's ochtends al vrij snel. We moeten al naar Ierland! Haar progesteronwaarde was dusdanig hoog dat hij ons adviseerde om het zekere voor het onzekere te nemen en te gaan.

OEI!!!

Hier waren wij niet op ingesteld! Alles laten vallen. Tickets voor de ferries geboekt. Snel afscheid nemen van Ruud, Zenna en Naos. "Verstand op nul",en.......... gaan.

Eerste gedeelte van de reis zit er op. Rond 08.00 h aankomst Hull. Cara heeft een goede reis gehad ze mocht in een kennel bij de katten. Ze was erg vrolijk. Eten, plassen en poepen en opnaarons volgende doel; Holyhead in Wales.


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page