top of page

Soms lopen de dingen anders dan je zo had gewenst......

Geen pups voor Ayla & Rudi! No puppies for Ayla & Rudi!

Het heeft een tijdje geduurd voordat wij ons er toe konden zetten om dit blog te schrijven. Wij wilden eerst de ruimte nemen, voor Hans & Julia en voor ons, om dit te plaatsen. Het verdriet, de teleurstelling, de onmacht, het waarom........

Hiernaast wilden wij eerst de mensen die op onze pupgeïnteresseerdenlijst staan en erg meeleven, persoonlijk informeren. Na alle moeite die wij samen met Hans, Julia & Ayla en Petra Erdmann hebben ondernomen om van Ayla pups te krijgen, is Ayla's zwangerschap geëindigd in het resorberen van alle pups waar zij zwanger van was. Het waren er 8. Dit bleek tijdens de echo die wij met zijn allen na 4,5 week hebben laten maken en waarbij de dierenarts uitgebreid de tijd heeft genomen om alles uit te leggen. Als een teefje de pups resorbeert betekend dit dat er iets niet goed is geweest. Je kunt het met een miskraam vergelijken, alleen worden de vruchtblazen via de bloedbaan afgevoerd.

Een virus? DNA-match? Warmte? Stress? Te laag Progestoron gehalte, enz? We proberen zoveel mogelijk na te trekken, uit te sluiten. Contact gehad met verschillende artsen. Het is moeilijk om te moeten accepteren dat wij zeer waarschijnlijk nooit achter de reden zullen komen waarom dit is gebeurd. Dit is "pech", zeggen ze dan. Het komt af en toe voor. Vaak denken mensen, even snel een nestje, maar alles is minder waar. Emotie; spanning, verdriet, boosheid, ongerustheid, bezorgdheid, liefde, begrip. Een mengelmoes van emoties. De keerzijde van het fokken, die is er ook!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page