top of page

De titer-uitslagen van ons E-nest / The titer-results of out E-litter


Alle uitslagen van het titeren van de pups van ons E-nest zijn binnen. Met voor ons ook onverwacht resultaten. Je kunt de uitslagen lezen in onze samenvatting:

Wij zijn blij dat wij formeel toestemming hebben gekregen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en onze rasvereniging “De Wheatens” om te titeren. Wij hopen dat dit bij zal dragen aan een verandering in het Verenigings Fok Regelement zodat elke fokker zelf kan beslissen of hij kan titeren en aan een gezonder leven voor de hond. Raad van Beheer en Bestuur van rasvereniging “De Wheatens”, dank jullie wel voor jullie vertrouwen in ons. Bij deze de link naar ons verslag: Titerverslag E-nest "Vaccineren op maat" Nog meer informatie over titeren: https://www.boezlife.com/informatie-mbt-dicussies-over-honden/titeren-vaccineren-op-maat/

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page