top of page

Connor (Villa Rosas Hannibal Holmfast) komt naar Nederland!


Na lang nadenken hebben wij toch besloten om nog een reu naar Nederland te halen. Zijn naam is Connor en hij is gefokt door Kickie Norrby van de Villa Rosas Kennel. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van onze reis naar Denemarken om vervolgens met de trein door te reizen naar Zweden om Connor op te halen. Samen met Sylvia (deeleigenaar Connor) vlieg ik morgen, 18 september, naar Zweden.

Wij vinden het superspannend! Wij hebben al zoveel verhalen gehoord over Connor! Morgen gaan wij hem eindelijk zien en kunnen wij hem knuffelen en zelf meemaken! Morgenochtend vroeg vliegen wij met KLM vanaf Amsterdam naar Copenhagen.

Het was nog even puzzelen, want wij wilden Connor het liefst bij ons hebben in het vliegtuig en niet in het vrachtruim. Bij KLM mag je een pup vervoeren tot max 8 kg (incl. tas) in het passagiersgedeelte. Bij Transavia tot max 10 kg (incl. tas). Wij vliegen dus terug met Transavia. Connor woog eind vorige week 7,5 kg. Dus dit moet lukken!

Net als met onze reis naar Ierland zullen wij een blog bijhouden over onze reis met het vliegtuig en met de trein.

Morgen vliegen wij vanaf Amsterdam naar Copenhagen en gaan wij vanuit Copenhagen met de trein naar het Zuid-Oosten van Zweden. Zoveel zin in!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page