top of page

Wandelen met Cara en haar puppies in Oegstgeest / Walking with Cara and her puppies in Oegstgeest

Vandaag zijn wij naar de Rijnlandse Boekhandel, onze "hoofdsponsor" aan de Langevoort in Oegstgeest gewandeld.

Zo leuk om te zien hoe blij mensen kunnen worden van het knuffelen van een van Cara's puppies!

Wat erg bijzonder was is dat wij een meneer op leeftijd tegen kwamen die ons vertelde dat hij heel erg van honden houdt en dat hij vroeger voor meneer Toepoels heeft gewerkt die de Toepoels Hondenencyclopedie heeft geschreven. Wij vonden het fantastisch dat deze meneer zijn verhalen met ons wilde delen! Geniet van onze dia voorstelling! Today we walked to the Rijnlandse Bookstore at the Langevoort in Oegstgeest. So beautiful to see how happy people can be cuddling one of Cara's puppies! Very special was that we've met an elderly mister who shared his stories and experiences with us during the time he worked for mr. Toepoels, writer of the Toepoels Dog encyclopedia! A day to remember!

Enjoy our slide show!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page