top of page

Puppies knuffelen op de Montessorischool Oegstgeest / Cuddling Puppies at the Montessorischool Oegst

Vandaag zijn wij naar de Montessorischool in Oegstgeest geweest om de kinderen onze pups te laten knuffelen. Eén groot feest! Erg leuk om te doen en fantastisch als kinderen de verhalen over hun eigen huisdieren vertellen. Dank je wel Lisette voor je hulp!

Today we went to the school of Naos, Montessorischool Oegstgeest, for cuddling our pups by the kids. One party! So good to do this. And it's a bonus if kids telling their stories about their pets! Thank you Lisette for helping!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page