top of page

Omgeving verkennen & Afscheid


Gisteren wat rondgereden door Limerick en omgeving en naar Deborah geweest. Vanochtend koffer en spullen gepakt en geshopt.

Daarna voor de laatste keer naar Deborah Evans-Barry met Cara. Cara en Joe hebben afscheid van elkaar genomen en ik van Debs. Debs, dank je wel voor je gastvrijheid, je openheid, adviezen en goede raad. Ik heb veel van je geleerd! Morgen begint onze reis naar huis. Morgenochtend ga ik naar Dublin. Daar nemen wij de ferry naar Holyhead rijden naar Colwyn bay voor een overnachting. En dan overmorgen op maar Hull waar we de boot naar Rotterdam nemen. Ik verwacht dat we dinsdag in de loop van de ochtend weer thuis zijn.

En ja, het dekken is gelukt. Als alles gaat zoals wij graag willen verwachten wij puppies met Oud & Nieuw. Zekerheid hierover hebben we over een maand. Dan laten wij bij Cara een echo doen. Wij zijn reuze benieuwd!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page