top of page

Colwyn Bay

Gisteren optijd in Holyhead aangekomen. Daarna op naar Colwyn bay voor een overnachting. Wat eenafschuwelijke autoreis was dit! Naast dat het hier letterlijk aardedonker is ook zeer dichte mist! Zicht zeker niet meer dan 20m. Dus verstand op nul gezet en gegaan! Niet harder dan 40-50 mile/h gereden. Maar ik heb de klus geklaard en we zijn veilig en wel aangekomen op een plek waarvan ik geen idee had hoe het er uit zou zien. De zeer vriendelijke eigenareese heeft ons opgevangen!

GROOT was mijn verbazicg vanochtend! Zonnetje schijnt, de lucht is blauw..........(Nee, geen Teletubbie Naos) HET STRAND EN DE ZEE!!!!! Ons hotel kijkt uit op een fantastische baai die door het tij is drooggevallen. Fantastisch!!!!

Samen met Cara heerlijke strandwandeling gemaakt bij zonsopgang en genoten! Daarna lekker ontbeten. Cara heeft van de lieve dame een worstje gekregen. Haar dag kan ook niet meer stuk nu ze het lekkere eten van Deborah Evans-Barry moet missen.

Zometeen nog lekker stukje wandelen en dan (zonder mist😃😃😃) op naar Hull.


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page