top of page

Cara & de Radioloog Cara & the Radiologist Cara (Jinda Cara v.d. Sebastiaanshoeve) X Bosse (


Vandaag zijn wij met Cara, Zenna, Naos, Finly en hulpfokker Maeve naar de Radioloog in Noordwijkerhout geweest. Totday Cara, Zenna, Naos, Finly, help-breeder Maeve and I, have been at the Radiologist in Noorwijkerhout, Netherlands, for an echo.

En.......................................Ja, Cara is zwanger! En Bosse wordt vader! De radioloog heeft 9 puppies geteld! Onderweg naar huis was het één goot feest in de auto! Wij kunnen niet wachten om de nieuwe puppies te verwelkomen. And.....................................Yes, Cara is pregnant! And Bosse becomes a dad! The Radiologist has counted 9 puppies!

It was one big party on the way home! We can't wait to welcome the new born Wheatens.


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page