Cara & de Radioloog Cara & the Radiologist Cara (Jinda Cara v.d. Sebastiaanshoeve) X Bosse (


Vandaag zijn wij met Cara, Zenna, Naos, Finly en hulpfokker Maeve naar de Radioloog in Noordwijkerhout geweest. Totday Cara, Zenna, Naos, Finly, help-breeder Maeve and I, have been at the Radiologist in Noorwijkerhout, Netherlands, for an echo.

En.......................................Ja, Cara is zwanger! En Bosse wordt vader! De radioloog heeft 9 puppies geteld! Onderweg naar huis was het één goot feest in de auto! Wij kunnen niet wachten om de nieuwe puppies te verwelkomen. And.....................................Yes, Cara is pregnant! And Bosse becomes a dad! The Radiologist has counted 9 puppies!

It was one big party on the way home! We can't wait to welcome the new born Wheatens.


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts